Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

Anders Pedersen, Maskin- & Specialfabrik A/S råder over avancerede plasmaskærere, som kombineret med vor erfarne medarbejderstab sikrer flotte skæreflader og høje skærehastigheder i en lang række pladeformater og pladetykkelser. Vi tilbyder en bred vifte af skæringsløsninger, som kan tilpasses alt efter dine ønsker og krav til plasmaskæring som underleverandørarbejde.

 

plasmaskæring med høj præcision og effektivitet

Plasmaskæring betyder, at et plademateriale skæres med en meget varm luftstrøm, der er så varm, at atomkerner og elektroner adskilles til et plasma. Dette plasma smelter og skærer igennem stort set ethvert materiale, den kommer i kontakt med. En fordel ved plasmaskæring er, at den høje skærehastighed giver kun en lille opvarmning og derfor små forandringer. Samtidigt er plasmaskæring er en af de få metoder, der kan levere meget præcise resultater – selv i de sværeste materialer.

Med høj præcision kan vi tilbyde plasmaskæring af emner til bygge- og anlægsbranchen, fødevarebranchen og vindmøllebranchen m.m.

 

Inden for plasmaskæring tilbyder vi:

  • skæring af sorte og rustfrie stålkvaliteter
  • pladetykkelser fra 1 – 50 mm
  • emnestørrelse: 9000 mm x 3000 mm
  • udførelse efter tilsendte filer pr. e-mail eller tilsendte tegninger/skitser
  • høje skæringshastigheder med præcision

Hos Anders Pedersen Maskin- & Specialfabrik anvender vi de nyeste metoder og teknikker inden for plasmaskæring. Herigennem sikrer vi høj, ensartet kvalitet i alle vores løsninger. Dertil kan vi også levere professionelle skæringsløsninger i alle de ovennævnte pladetykkelser og stålkvaliteter.

 

Underleverandør til plasmaskæring

Står I og mangler en dygtig samarbejdspartner til underleverandørarbejde af plasmaskæring? Vi har mange års erfaring indenfor faget og kan dermed tilbyde sparring og rådgivning i forhold til jeres opgave. Vi deler naturligvis gerne ud af vores ekspertise inden for plasmaskæring, stålkvaliteter og dimensionering af produktet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om din opgave. Som erfarne underleverandører kan vi leve vi op til din krav og derved tilbyde plasmaskæring og plasmaskæring af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Ring i dag på tlf. 75 69 10 10 for et uforpligtende tilbud på din skæringsopgave.

 

Vi tilbyder også underleverancer inden for: