Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

Anders Pedersen Maskin- & Specialfabrik A/S råder over avancerede kantpressemaskiner og kantbukkere, som kombineret med vor erfarne medarbejderstab sikrer en ensartet kantbukning. Vi tilbyder en bred vifte af bukkeprocesser, som kan tilpasses alt efter dine ønsker og krav til opgaven.

 

kantbukning og kantpresning

Kantbukning og kantpresning går ud på at bukke kanter ved hjælp af et overværktøj og et underværktøj. Emnet placeres mellem de to stykker værktøj, hvorefter bukningen sker ved et kraftig tryk. Kantbukning er en nøjagtig og økonomisk proces til at lave buk og rundinger på metal og andre pladeemner. Med mange års erfaring og know-how kan vi dermed tilbyde bukning af en lang række emner i både store og små serier.

 

Inden for kantbukning tilbyder vi:

  • bukning af profiler og ståltrug efter opgave
  • kantbukning med trykkraft på op til 200 ton
  • max. emnestørrelse: 4000 x 10 mm

 

Underleverandør til Kantbukning

Står I og mangler en dygtig samarbejdspartner til underleverandørarbejde af pladebukning og kantbukning? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om din opgave. Som erfarne underleverandører kan vi leve vi op til dine krav og dermed tilbyde kantbukning med høj nøjagtighed og til en konkurrencedygtig pris.

Ring idag på tlf. 75 69 10 10 og få et uforpligtende tilbud på en opgave vedrørende kantbukning.

 

Vores kunder bestiller kantbukning sammen med: