Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

over 60 års erfaring med transportsnegle

Når materialer skal transporteres fra A til B, så er transportsnegle en økonomisk og simpel løsning. Siden 1950’erne har vi fremstillet transportsnegle til industrivirksomheder, der har behov for transport af materialer. Ønsker man en forbedret effektivitet, skal der fremstilles en transportsnegl, der er præcist tilpasset den råvare, der skal transporteres. Vi har kompetencerne til at fremstille transportsnegle til transport af sukker, salt, vand, mel, halm, slagteriaffald, kunstgødning, korn, is, grøntsager, granulater, træpiller m.fl.

Udover transportering af råvarer, ligger der også sekundære funktioner bagved transportsnegle. En specialfremstillet transportsnegl kan, alt efter konstruktion og opbygning, anvendes til at fordele, komprimere, ælte, hakke, blande og dosere råvarer – det gælder både råvarer i flydende og fast tilstand.

Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne for en transportsnegl, og ofte er det vore kunder, der kommer med ideer og forslag til konstruktioner, hvor en transportsnegl kan indgå.

Specialproduceret transportsnegl

Transport, afvejning og dosering af et materiale er normalt formålet med en snegl – og det har vi mange års erfaring med! Desuden er vi også eksperter i transportsneglens moderne anvendelsesmuligheder, som i de senere år er dukket op. Vi har eksempelvis opbygget erfaring indenfor snegle til tømning af cementsiloer og sandfang på rensningsanlæg.

Den store erfaring, vi har oparbejdet, kommer vore kunder til gode. Allerede i planlægningsfasen kan foreslå en optimal løsning, der kan klare transportopgaven. Vi råder over et moderne produktionsapparat, som kombineret med vor erfarne fagfolk kan opfinde den rette løsning. Da vi er en mindre virksomhed kan vi også udvise stor fleksibilitet, hvilket betyder at vi strækker os langt for at producere den optimale transportsnegl til dine behov.

I mere end 60 år har vi sikret uproblematisk drift, lang levetid og stor effektivitet for virksomheder over hele landet. Kontakt os og fortæl os om dit produkt, så skal vi nok finde en transportløsning, der kan klare opgaven.

Vi tager altid afsæt i kundens niveau: Vi tager gerne imod henvendelser med helt løse idéer, hvor vi påtager os rollen som opfinder. Vi producerer også efter præcise specifikationer eller hjælper jer med at få de sidste detaljer på plads.

 

Vi kan tilbyde leverancer på flere niveauer

Vi er en ordreproducerende virksomhed, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Læs mere om vores løsninger her:

Vil du høre mere om transportsnegle og vores kundespecifikke løsninger, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne vores besyv på din udfordring. Du finder vores kontaktinformationer her.