Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

Specialproduktion af transportsnegle
– Vi sikrer den optimale løsning.

 

Når materialer skal transporteres, er en snegletransportør ofte den enkleste og økonomisk mest fordelagtige løsning.
Siden 1950’erne har vi fremstillet transportsnegle til et utal af materialer. I flæng kan nævnes sukker, salt, vand, mel, halm, slagteriaffald, kunstgødning, korn, is, grøntsager, granulater, træpiller m.v.

Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne, og ofte er det vore kunder, der kommer med ideer og forslag til konstruktioner, hvor en transportsnegl kan indgå.

Den store erfaring, vi har oparbejdet, kommer vore kunder til gode, således at vi allerede i planlægningsfasen kan foreslå en optimal løsning, der klarer transportopgaven. Transport af et materiale fra et sted til et andet er normalt formålet med en snegl, men snegle kan f.eks. også bruges til at fordele, komprimere, ælte, hakke, blande eller dosere faste og flydende materialer. Nye anvendelsesmuligheder dukker til stadighed op.
Anders Pedersen, Maskin- & Specialfabrik A/S, råder over et moderne produktionsapparat, som kombineret med vor erfarne medarbejderstab og den mindre virksomheds fleksibilitet, sikrer den optimale løsning.

 

Vi er en ordreproducerende virksomhed, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, og vi kan tilbyde leverancer på følgende niveau’er:

  • Løse sneglevindinger
  • Løse transportsnegle
  • Komplette driftsklare transportanlæg
  • Renovering/omforandring af eksisterende snegle

Vil du høre mere om snegletransportører, så er du mere end velkommen til at kontakte os – vi giver gerne vores besyv på din udfordring. Du finder vores kontaktinformationer her.