Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

Specialproduktion af transportsnegle
– Vi sikrer den optimale løsning.

 

Når materialer skal transporteres, er en transportsnegle ofte den enkleste og økonomisk mest fordelagtige løsning. Siden 1950’erne har vi fremstillet transportsnegle og til et utal af materialer. I flæng kan nævnes sukker, salt, vand, mel, halm, slagteriaffald, kunstgødning, korn, is, grøntsager, granulater, træpiller m.v. Ønsker man en forbedret økonomi og effektivitet, skal transportsneglen fremstilles, så den præcis er tilpasset den råvare, den skal transportere.

Udover at transportere en råvare, ligger der også sekundære funktioner bagved. En specialfremstillet transportsnegl kan, alt efter konstruktion og opbygning, anvendes til at: fordele, komprimere, ælte, hakke, blande og dosere råvarer – det gælder både råvarer i flydende og fast tilstand.

Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne for en transportsnegl, og ofte er det vore kunder, der kommer med ideer og forslag til konstruktioner, hvor en transportsnegl kan indgå.

Kontakt os for at høre mere om transportsnegle

Den store erfaring, vi har oparbejdet, kommer vore kunder til gode, således at vi allerede i planlægningsfasen kan foreslå en optimal løsning, der klarer transportopgaven. Transport af et materiale fra et sted til et andet er normalt formålet med en snegl, men vi er desuden eksperter i alle sekundære funktioner – også de nye anvendelsesmuligheder, som i de senere år dukker op. Vi har bred erfaring inden for mange områder, heraf kan nævnes snegle til tømning af cementsiloer, sneglearrangement til silotømning og sandfang på rensningsanlæg samt enhver form for drivearrangementer til snegle.

Anders Pedersen, Maskin- & Specialfabrik A/S, råder over et moderne produktionsapparat, som kombineret med vor erfarne medarbejderstab og den mindre virksomheds fleksibilitet, sikrer den optimale transportsnegl. I mere end 60 år har vi sikret uproblematisk drift, lange levetid og stor effektivitet for virksomheder over hele landet. Kontakt os og fortæl os om dit produkt, så skaber vi den optimale transportløsning. Vi tager afsæt i dit niveau: Vi tager gerne imod henvendelser med helt løse idéer, hvor vi kan påtage os rollen som opfinder. Vi hjælper også dig, der har et behov for en transportsnegl, men mangler ekspertisen til at realisere dine tanker. Slutteligt, kan vi også producere efter præcise specifikationer.

 

Vi er en ordreproducerende virksomhed, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, og vi kan tilbyde leverancer på følgende niveau’er:

Vil du høre mere om transportsnegle og vores kundespecifikke løsninger, så er du mere end velkommen til at kontakte os – vi giver gerne vores besyv på din udfordring. Du finder vores kontaktinformationer her.