Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

over 60 års erfaring med transportsnegle

Når materialer skal transporteres fra A til B, så er transportsnegle en økonomisk og simpel løsning. Siden 1950’erne har vi fremstillet transportsnegle industrivirksomheder, der har behov for transport af materialer som sukker, salt, vand, mel, halm, slagteriaffald, kunstgødning, korn, is, grøntsager, granulater, træpiller m.v. Ønsker man en forbedret økonomi og effektivitet, skal der fremstilles en transportsnegl, der er præcist tilpasset præcis den råvare, der skal transporteres.

Udover transportering af råvarer, ligger der også sekundære funktioner bagved transportsnegle. En specialfremstillet transportsnegl kan, alt efter konstruktion og opbygning, anvendes til at fordele, komprimere, ælte, hakke, blande og dosere råvarer – det gælder både råvarer i flydende og fast tilstand.

Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne for en transportsnegl, og ofte er det vore kunder, der kommer med ideer og forslag til konstruktioner, hvor en transportsnegl kan indgå.

Specialproduceret transportsnegl

Den store erfaring, vi har oparbejdet, kommer vore kunder til gode, således at vi allerede i planlægningsfasen kan foreslå en optimal løsning, der klarer transportopgaven. Transport af et materiale fra et sted til et andet er normalt formålet med en snegl, men vi er desuden eksperter i alle sekundære funktioner – også de nye anvendelsesmuligheder, som i de senere år dukker op. Vi har bred erfaring indenfor mange områder, heraf kan nævnes snegle til tømning af cementsiloer og sandfang på rensningsanlæg.

Anders Pedersen, Maskin- & Specialfabrik A/S, råder over et moderne produktionsapparat, som kombineret med vor erfarne medarbejderstab og den mindre virksomheds fleksibilitet, sikrer den optimale transportsnegl. I mere end 60 år har vi sikret uproblematisk drift, lange levetid og stor effektivitet for virksomheder over hele landet. Kontakt os og fortæl os om dit produkt, så skal vi nok finde en transportløsning, der kan klare opgaven.

Vi tager altid afsæt i kundens niveau: Vi tager gerne imod henvendelser med helt løse idéer, hvor vi påtager os rollen som opfinder. Vi producerer også efter præcise specifikationer eller hjælper jer med at få de sidste detaljer på plads.

 

Vi er en ordreproducerende virksomhed, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, og vi kan tilbyde leverancer på følgende niveauer:

Vil du høre mere om transportsnegle og vores kundespecifikke løsninger, så er du mere end velkommen til at kontakte os – vi giver gerne vores besyv på din udfordring. Du finder vores kontaktinformationer her.