Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

Hos Anders Pedersen Maskin- & Specialfabrik råder vi over avanceret udstyr til flammeskæring, som kombineret med vor erfarne medarbejderstab sikrer flotte skæreflader og høje skærehastigheder. Vi udfører flammeskæring i en lang række pladeformater og pladetykkelser. Derudover tilbyder vi en bred palette af mekaniserede skæreløsninger, som vi naturligvis tilpasser alt efter dine ønsker og krav til det færdige produkt.

 

flammeskæring af store godstykkelser

Flammeskæring er en forbrændingsproces, hvor et materiale forvarmes af en gasflamme samtidigt med at der tilføres oxygen igennem skærebrænderens dyse. Kombinationen af gasflammen og oxygen giver en effektiv skærestråle, der kan håndtere pladetykkelser op til 150 mm. Flammeskæring er særligt velegnet til store og tunge godstykkelser i ulegeret eller lavtlegeret stål.

En effektiv skæreproces med høj snitkvalitet er hvad du kan forvente, når vi er underleverandør på flammeskæringsopgaven. Vi bruger nemlig udelukkende oxygen med høj renhed, da renhedsgraden er yderst vigtigt for skæringshastigheden, effektiviteten og kvalitet i snittet.

På trods af at vi er en mindre maskinfabrik, så tilbyder vi alligevel et bredt produktprogram af professionelle løsninger inden for flammeskæring, der bl.a. omfatter maskindele til vindmøller, skibsværfter, bygge- og anlægsbranchen og fødevareindustrien. Vort produktprogram dækker desuden over maskinkomponenter, beslag, kæde- og tandhjul, maskinstativer, skibsudrustning, logoer m.m.

 

Inden for flammeskæring tilbyder vi:

  • flammeskæring i ulegeret og lavtlegeret stål
  • flammeskæring af sorte stålkvaliteter
  • emnetykkelse: 6 mm – 150 mm
  • emnestørrelse: 9000 mm x 3000 mm
  • høj præcision og flot snitkvalitet i alle skæreløsninger
  • snit, affasning og fugeklargøring
  • stor kapacitet og kapabilitet

Hos Anders Pedersen Maskin- & Specialfabrik anvender vi de nyeste metoder og teknikker inden for flammeskæring. Herigennem sikrer vi høj, ensartet kvalitet i alle vores løsninger. Dertil kan vi også levere professionelle flammeskæringsløsninger i alle ovennævnte pladetykkelser og stålkvaliteter.

 

Underleverandør til flammeskæring

Mangler I en dygtig samarbejdspartner til underleverandørarbejde af flammeskæring? Vi har mange års erfaring indenfor faget og kan dermed tilbyde den nødvendige sparring og rådgivning til opgaven. Vi deler naturligvis gerne ud af vores ekspertise inden for flammeskæring, stålkvaliteter og dimensionering af produktet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om din opgave. Som erfarne underleverandører kan vi leve vi op til din krav og derved tilbyde flammeskæring af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Ring i dag på tlf. 75 69 10 10 for et uforpligtende tilbud på din skæringsopgave.

 

Vi tilbyder også underleverancer inden for: