Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

Anders Pedersen Maskin- & Specialfabrik A/S råder over eget spåntagende værksted til CNC-fræsning. Vi har en alsidig maskinpark samt dygtige medarbejdere der er med til at sikre fleksible løsninger, høj kapacitet og leveringssikkerhed.

 

​CNC-fræsning udføres nær Juelsminde, Hedensted & odder

Når det kommer til CNC-fræsning, så kan vi være behjælpelige med både design af 3D-model og selve fræseprocessen. Vi klarer både store og små opgaver inden for CNC-fræsning – alt fra metalfræsning af maskindele til viderebearbejdning af formede og støbte emner. Vor erfarne medarbejdere hjælper dig med løsningen allerede fra idéfasen og helt til færdigmontering og indkøring.

 

Din lokale CNC-specialist i Barrit

CNC står for Computer Numerical Control (Computerstyret Numerisk Kontrol) og det betyder at produktionsmaskinerne er programmeret til at fremstille ensartede dele med høj præcision. Vor maskinpark kan håndtere fræsning af hårde materialer såsom træ, plastik, glas, skum, metal, stål m.m.

Vi har egne CNC-operatører, som står klar til at bidrage i design- og konstruktionsfasen. Er der eksempelvis opstået maskinnedbrud kan vi fremstille den specifikke maskindel, som i lige står og mangler. Vi gør det indenfor kort tid, således at driftsstoppets omfang begrænses.

 

Professionel Underleverandør til CNC-fræsning

Vi er din lokale samarbejdspartner til underleverandørarbejde af fræseopgaver. Som erfarne underleverandører kan vi leve vi op til dine krav og dermed tilbyde professionel CNC bearbejdning herunder særligt CNC-fræsning til konkurrencedygtig pris.

Kontakt os på tlf. 75 69 10 10 for en uforpligtende snak om CNC-fræsning og pris på en typisk opgave.

 

Vi tilbyder også underleverancer inden for: