Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

Selv den stærkeste snegl kan blive beskadiget eller så slidt, at reparation og renovering er nødvendig – En snegl betegnes som en sliddel, der i sin driftstid udsættes for slitage og korrosion. Vi udfører hvert år reparationer og renoveringer af mange snegle, hvor vindinger eller akseltappe er slidte, eller hvor centerrøret måske er knækket. Resultatet er ofte en snegl, der er lige så god som en ny snegl.

I mange tilfælde kan der spares mange penge ved at udskifte nogle eller alle vindinger, udskifte eller renovere ødelagte akseltappe eller sammensvejse knækkede centerrør, fremfor at lave en ny snegl. Vi reparerer hvert år et stort antal mejetærsker-snegle, hvor det ofte kun er 1 eller 2 vindinger, der skal udskiftes. En sådan løsning vil normalt være væsentligt billigere end indkøb af en ny, original snegl.

Vi udfører også forskellige former for hårdpålægning eller termisk påsprøjtning af slidmateriale på slidte snegle.

Få et uforpligtende tilbud på opgaven

Er det en behov for renovering eller omforandring af en snegl, så kan du med fordel kontakte os for et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi deler også gerne ud af vores mange års erfaring med reparation af snegle.

 

Kontakt os på tlf. 75 69 10 10 eller mail snegl@ap-maskinfabrik.dk – og hør hvad vi kan gøre for dig!