Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

Anders Pedersen, Maskin- & Specialfabrik A/S fremstiller jordbor til mange formål

Siden midten af 60’erne har vi fremstillet jordbor til mange forskellige formål. De første jordbor blev leveret til el-selskaber til brug for boring af mastehuller. Senere er mange andre anvendelsesmuligheder kommet til: Funderings- og piloteringsopgaver, boring af huller i forbindelse med diverse entreprenørarbejde, brøndboring og vandret boring under veje. Vi oplever også stigende efterspørgsel fra erhverv, der har med geotekniske undersøgelser og jordprøvetagning at gøre i forbindelse med miljøundersøgelser.

Et omfattende udbud af standard- og specialkoblinger gør, at vore bor kan tilpasses alle slags koblingssystemer. De udskiftelige spidser og skær er fremstillet af specialstål for at øge levetiden. Vort jordborsprogram omfatter standard- og specialbor i diametre fra Ø 50 mm – Ø 2000.

Med vore jordbor kan I desuden få monterbare boreforlængere med flangekobling eller medbringerkobling.

Har I spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på specialtilpasset jordbor er i velkomne til at sende en forespørgsel eller bestilling.

Jordbor med <br />
faste Skær<br />
<br />
Ø 90 - Ø 190 mm<br />
<br />
Standardlængde <br />
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med
faste Skær

Ø 90 - Ø 190 mm

Standardlængde
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med <br />
udskiftelige Skær<br />
<br />
Ø 200 - Ø 800 mm<br />
<br />
Standardlængde <br />
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med
udskiftelige Skær

Ø 200 - Ø 800 mm

Standardlængde
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med <br />
udskiftelige Skær<br />
<br />
Ø 900 - Ø 2000 mm<br />
<br />
Standardlængde <br />
2000 mm

Jordbor med
udskiftelige Skær

Ø 900 - Ø 2000 mm

Standardlængde
2000 mm

Læs mere om vores mange jordbor

Hos AP Maskinfabrik finder du alt i jordbor, boreforlængere, koblinger, skær og spidser. Vi producerer og forhandler det helt store program, når det omhandler boring af huller til entreprenørarbejde, brøndboring, vejarbejde og miljømæssige undersøgelser. Forskellige former for undergrund og opgavetyper stiller nemlig forskellige krav til borets udformning og bestykning. Hos AP Maskin- & Specialfabrik får du den optimale produktløsning.

Uanset om I står og mangler et jordbor på 50mm, 200mm eller en helt tredje størrelse, så er I altid velkommen til at henvende jer. Vi er desuden leveringsdygtige i hydrauliske jordbor der passer til både minilæsser, minigraver, gravemaskine og traktor.

 

Jordbor til erhverv

Vores jordbor (også kaldet pælebor) bruges i mange erhverv. Med vores kvalitets-jordbor tilgodeser vi både el-selskaber med behov for masteboring og landbrugets behov for jordprøvetagning. Vi udvikler og producerer jordbor med maksimal holdbarhed og med lige netop den borekapacitet, som sikrer dig den bedste omkostningseffektivitet!

Er dit bor blevet beskadiget eller slidt, så tilbyder vi også reparation og renovering af dette.

Send en forespørgsel på et nyt jordbor eller få et uforpligtende tilbud på reparation og service på et eksisterende jordbor.

 

Læs mere og tag kontakt til os her.