Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

jordbor til ethvert formål

Siden midten af 60’erne har vi specialfremstillet jordbor til en lang række erhverv inden for boring af huller. De første jordbor blev leveret til elselskaber, som skulle bruge et kraftigt boreværktøj til boring af mastehuller – deraf kommer navnet pælebor. Senere er mange andre anvendelsesmuligheder kommet til: Funderings- og piloteringsopgaver, entreprenørarbejde, brøndboring og vandret boring under veje. Vi oplever stigende efterspørgsel fra erhverv, der har med geotekniske undersøgelser og jordprøvetagning at gøre i forbindelse med miljøundersøgelser.

Vort jordbor program omfatter standard- og special bor i diametre fra Ø 50 mm – Ø 2000. Et omfattende udbud af standardkoblinger og specialkoblinger gør, at vore bor kan tilpasses alle slags koblingssystemer. De udskiftelige spidser og skær er fremstillet af specialstål for at øge levetiden.

Med vore jordbor kan I desuden få monterbare boreforlængere med flangekobling eller medbringerkobling.

Har I spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på specialtilpasset jordbor er i velkomne til at sende en forespørgsel eller bestilling.

Jordbor med <br />
faste Skær<br />
<br />
Ø 90 - Ø 190 mm<br />
<br />
Standardlængde <br />
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med
faste Skær

Ø 90 - Ø 190 mm

Standardlængde
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med <br />
udskiftelige Skær<br />
<br />
Ø 200 - Ø 800 mm<br />
<br />
Standardlængde <br />
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med
udskiftelige Skær

Ø 200 - Ø 800 mm

Standardlængde
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med <br />
udskiftelige Skær<br />
<br />
Ø 900 - Ø 2000 mm<br />
<br />
Standardlængde <br />
2000 mm

Jordbor med
udskiftelige Skær

Ø 900 - Ø 2000 mm

Standardlængde
2000 mm

Bestil specialfremstillet jordbor til erhverv

Hos Anders Pedersen Maskin- & Specialfabrik kan vi specialfremstille en bred vifte af jordbor til stort set ethvert behov for boring af huller. Vi tilbyder løsninger uanset om du lige står og mangler et jordprøvebor i størrelsen 50 mm til jordprøvetagning og -undersøgelser eller et større jordbor til entreprenørarbejde. Vi specialfremstiller fra størrelser fra Ø 50 mm til Ø 2000 mm, som kan dække stort set alle erhverv, der har med jordboring at gøre – eksempelvis entreprenørarbejde, brøndboring, vejarbejde og miljømæssige undersøgelser.

tilpassede løsninger til professionelt borearbejde

Alt efter din boreopgave og erhverv, så kan der være specifikke krav til borets udformning og bestykning. Man kommer ikke udenom jordborets længde og bredde, men dertil kan der være behov for ekstraudstyr såsom Hardox skær eller koniske spidser i stål. Der kan også være behov for montering af jordbor til gravemaskiner, traktor eller minilæsser for effektivisering af arbejdsmåden. Du behøver kun at henvende dig hos Anders Pedersen Maskin- & Specialfabrik, da vi rådgiver og fremstiller en løsning til din opgave.

Ekstraudstyr til jordbor

Mangler du reservedele eller ekstraudstyr til jordbor, så har vi også det. Læs mere om ekstraudstyret der kan implementeres til alle vores jordbor:

Vi samarbejder allerede med en lang række erhverv

Vores jordbor og pælebor bruges allerede i mange forskellige erhverv. Vi servicerer allerede elselskaber, entreprenører og landbrugsrådgivere med skræddersyede jordbor. Vi tilbyder dig al den rådgivning og sparring som skal til for at sikre at slutproduktet opfylder dine og opgavens krav til borekapacitet og derigennem omkostningseffektivitet. Hvis du er i markedet for et nyt jordbor til professionelt brug, så er det blot at kontakte os. Med vores mangeårige erfaring og knowhow finder vi i samarbejde en holdbar løsning til dit projekt.

Reparation af jordbor

Er dit jordbor eller udstyr slidt eller beskadiget, så tilbyder vi reparation og renovering af dette. Vi har altid et lager med diverse slid- og reservedele, som gør os i stand til at levere reservedele til jordbor med kort leveringstid.

Send en forespørgsel på et nyt jordbor eller reparation og service på et eksisterende bor. Vi udarbejder gerne et tilbud på opgaven.

Kontakt Anders Pedersen Maskin- & Specialfabrik her.