Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

Jordbor til ethvert formål

Siden midten af 60’erne har vi specialfremstillet jordbor til erhverv. Vort jordbor program omfatter standard- og special bor i diametre fra Ø 50 mm – Ø 2000. Et omfattende udbud af standardkoblinger og specialkoblinger gør, at vore bor kan tilpasses alle slags koblingssystemer. De udskiftelige spidser og skær er fremstillet af specialstål for at sikre maksimal holdbarhed og borekapacitet – og dermed også den bedste omkostningseffektivitet!

Med vore jordbor kan I desuden få monterbare boreforlængere med flangekobling eller medbringerkobling.

Har I spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på specialtilpasset jordbor, så tøv ikke med at kontakte os.

Jordbor med <br />
faste Skær<br />
<br />
Ø 90 - Ø 190 mm<br />
<br />
Standardlængde <br />
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med
faste Skær

Ø 90 - Ø 190 mm

Standardlængde
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med <br />
udskiftelige Skær<br />
<br />
Ø 200 - Ø 800 mm<br />
<br />
Standardlængde <br />
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med
udskiftelige Skær

Ø 200 - Ø 800 mm

Standardlængde
1000 mm & 2000 mm

Jordbor med <br />
udskiftelige Skær<br />
<br />
Ø 900 - Ø 2000 mm<br />
<br />
Standardlængde <br />
2000 mm

Jordbor med
udskiftelige Skær

Ø 900 - Ø 2000 mm

Standardlængde
2000 mm

Mange års erfaring med fremstilling af jordbor

De første jordbor blev leveret til elselskaber, som skulle bruge et kraftigt boreværktøj til boring af mastehuller – deraf kommer navnet pælebor. Senere er mange andre anvendelsesmuligheder kommet til – heriblandt kan nævnes funderingsopgaver, piloteringsopgaver, entreprenørarbejde, brøndboring og vandret boring under veje. Vi oplever desuden stigende efterspørgsel om jordbor til erhverv, der har med geotekniske undersøgelser og jordprøvetagning at gøre i forbindelse med miljøundersøgelser.

Hos Anders Pedersen Maskin- & Specialfabrik kan vi specialfremstille en bred vifte af jordbor til stort set ethvert behov for boring af huller. Vi tilbyder løsninger uanset om du er i markedet for jordbor 50mm og jordbor ø200 mm. Vi specialfremstiller jordbor ned til Ø50 mm og helt op til Ø2000 mm. Vi kan dække stort set ethvert behov slidstærke jordbor, hvad enten formålet er hegnssætning, gravning af støbehuller eller stolpehuller.

 

tilpassede løsninger til professionelt borearbejde

Alt efter din boreopgave og erhverv, så kan der være specifikke krav til borets udformning og bestykning. Man kommer ikke udenom jordborets længde og bredde, men dertil kan der være behov for ekstraudstyr såsom Hardox skær eller koniske spidser i stål. Der kan også være behov for montering af jordbor til gravemaskiner, traktor eller minilæsser for effektivisering af arbejdsmåden. Du behøver kun at henvende dig hos Anders Pedersen Maskin- & Specialfabrik, da vi rådgiver og fremstiller en robust løsning til din opgave.

 

Få rådgivning til løsningen

Mangler du rådgivning til valg af bor, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har allerede hjulpet elselskaber, entreprenører og landbrugsrådgivere med rådgivning og sparring inden for jordbor, så vi kan med garanti finde en løsning på din søgning. Vi tilbyder dig al den rådgivning og sparring som skal til for at slutproduktet opfylder opgavens krav til borekapacitet, således der sikres høj omkostningseffektivitet. Hvis du er i markedet for et nyt jordbor til professionelt brug, så er du velkommen til at henvende dig. Med vores mangeårige erfaring og knowhow finder vi i samarbejde en holdbar løsning til dit projekt.

 

Reparation af jordbor

Vi tilbyder også reparation og renovering af sliddele og udstyr. Vi har altid et lager med reservedele, som gør os i stand til at levere reservedele til jordbor med kort leveringstid.

Send en forespørgsel på reparation eller service på dit eksisterende bor, så udarbejder vi et tilbud.

 

Ekstraudstyr til jordbor

Mangler du reservedele eller ekstraudstyr til jordbor, så har vi også det. Læs mere om ekstraudstyret der kan implementeres til alle vores jordbor: