Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

Anders Pedersen, Maskin- & Specialfabrik A/S råder over avancerede kantpressemaskiner og pladesakse, som kombineret med vor erfarne medarbejderstab sikrer en ensartet og yderst effektiv bukke- og klippeproces. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger, som kan tilpasses alt efter dine ønsker og krav til opgaven.

 

Hvad er kantbukning?

Kantbukning og kantpresning betyder, at et emne placeres mellem et overværktøj og et underværktøj. Her sker bukningen via et højt tryk. Kantbukning er en nøjagtig og økonomisk proces til bukning af pladeemner. Vi tilbyder bukning af en lang række emner i både store og små serier.

 

Inden for kantbukning tilbyder vi:

  • bukning af profiler og ståltrug efter opgave
  • kantbukning med trykkraft på op til 200 ton
  • max. emnestørrelse: 4000 x 10 mm

 

Hvad er Pladeklipning?

Pladeklipning benyttes til at skære ru former ud af mellemstore metal- og stålemner. Vi udfører pladeklip med høj præcision, der sikrer rene snit. Kombiner pladeklip med tromle-slyngrensning for at opnå et færdigt produkt fri for grater.

 

Inden for pladeklipning tilbyder vi:

  • klipning af emner op til 3000 mm i længden
  • pladetykkelser op til 10 mm.

 

Underleverandør til Kantbuk og pladeklip

Står I og mangler en dygtig samarbejdspartner til underleverandørarbejde af kantbukning og/eller pladeklip? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om din opgave. Som erfarne underleverandører kan vi leve vi op til dine krav og derved tilbyde kantbuk og pladeklip med høj nøjagtighed og til en konkurrencedygtig pris.

Ring i dag på tlf. 75 69 10 10 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Vi tilbyder også underleverancer inden for: