Kontakt os i dag på 75 69 10 10 - og hør hvad vi kan gøre for dig!

Anders Pedersen, Maskin- & Specialfabrik A/S råder over avanceret CNC-udstyr til CNC-drejning, fræsning og svejsning. Vor erfarne medarbejderstab sikrer at den spåntagende bearbejdningsproces sker med høj præcision. Med kombinationen af vor alsidige maskinpark og dygtige medarbejdere sikrer vi et fleksibelt produktprogram med høj leveringssikkerhed.

 

CNC-drejearbejde

Med mange års erfaring i drejearbejde kan vi tilbyde mange forskellige former for standard- og specialopgaver inden for drejearbejde. Vi kan ved hjælper af CNC-produktionsmaskiner fremstille komplekse, identiske dele i metal.

CNC-drejning kan anvendes til et væld af ind- og udvendige profiler såsom aksler, cylindre og gevind.

 

​CNC-fræsning

Vi klarer både store og små opgaver inden for fræsning. Med hvor erfarne medarbejderstab kan vi hjælpe til allerede fra idéfasen og helt til færdigmontering og indkøring.

CNC-Drejning og fræsning hører begge under spåntagende bearbejdningsproces som er et udtryk for at diameteren på en stang reduceres. Har du et stort antal af rør, gevind eller lignende som skal bearbejdes? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på løsningen.

 

Svejsning

Vi har gennem mange år udført professionelt svejsearbejde for en lang række kunder – både store og små. Vi er din kompetente samarbejdspartner til svejsning af metaller. Kontakt AP Maskinfabrik for et uforpligtende tilbud på svejseopgaven.

 

Underleverandør til CNC-drejearbejde, fræsning og svejsning

Står I og mangler en dygtig samarbejdspartner til underleverandørarbejde af netop en af disse opgaver? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om din opgave. Som erfarne underleverandører kan vi leve vi op til dine krav og derved tilbyde professionel CNC-bearbejdning til en konkurrencedygtig pris.

Ring i dag på tlf. 75 69 10 10 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Vi tilbyder også underleverancer inden for: